Кондор-Кошкошева ЕООД

Покупко-продажба на земеделска земя,градски и селски имоти,технически услуги.

За контакти

гр. Добрич, ПК: 9300, бул."Добруджа"30/офис11

0899 463 400

ko6ko6ev@abv.bg

Кондор-Кошкошева ЕООД