Спортисти от Добрич с поредни успехи от турнири и състезания, проведени през почивните дни

Лекоатлети, боксьори, каратисти, футболисти и тенисисти отново показаха високо спортно майсторство

Спортисти от Добрич с поредни успехи от турнири и състезания, проведени през почивните дни

Два златни медала спечели състезателката на СКЛА „Добруджа“ Мирела Минчева при момичетата под 16г. на 100м. и 200м. в лекоатлетическия турнир"Коста Василев", проведен в Шабла през почивните дни. При момчетата в същата възраст Радостин Георгиев на 100м. се класира на второ място, а на 200м. на трето място. Надя Стефанова стигна до сребърния медал в хвърлянето на копие при жените.



Състезателите на боксов клуб „Борис Георгиев – Моката“ се завърнаха от ДЛШ в гр. Петрич с пълен комплект медали. Шампион в категория 44 кг отново е Октай Назифов. На второ място в кг+90 кг се класира Габриел Симов, който спечели сребърен медал. На трето място се класира Габриел Колев в кг 46 кг.

Много успешно участие записаха и състезателите на СК "Сейкен"-Добрич в турнира по карате киокушин за юноши, девойки младша и старша възраст, мъже и жени за Национална купа "Верея", проведен в Стара Загора. Стефан Калчев стана шампион в категория юноши старша възраст. Имрен Ибрям е вицешампион при юноши младша възраст.  Данаил Иванов, Александър Ненов и Димитър Ненчев загубиха след оспорвани срещи. 

Победа в последната минута и заслужени три точки взеха у дома момчетата на ФК „РИЛЦИ“ след срещага им с  ФК „ДОРОСТОЛ“ – Силистра. Мачът приключи с резултат 1:0,  а голмайстор бе Гюрсел Осман

Сребърен медал от турнира от календара на БФ по Тенис, проведен в Добрич, спечели състезателят от ТК"ДОБРИЧ " Филип Станев.