Най-известните роли на Адриана Будевска представят фотодокументални табла

Изложба „Превъплътителката Адриана Будевска“ ще бъде открита на 13 декември от 17 часа във фоайето на дом-паметник „Йордан Йовков“.

Литературна среща с Камелия Кондова и Димитър Никифоров ще се проведе в Добрич

Сдружение на писателите - Добрич и Галерия „Георги Петров“ Ви канят на 13 декември от 17,30 ч. в галерията (Луксор сити център) на литературна среща с Камелия Кондова и Димитър Никифоров.

Изложба на Дружество на добричките художници ще бъде открита в галерията

В навечерието на Коледа, на 12 декември 2018 г. от 17.30 часа, в Художествена галерия - Добрич ще бъде открита годишна изложба на Дружество на добричките художници.

Потопете се във вълшебството на Коледа с концерта „Нека с песен стоплим света” на Студио за поп-рок певци ...

Младите поп изпълнители от Студио „Сарандев” при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова ви канят на своя коледен концерт под надслов „Нека с песен стоплим света”.

Държавна опера – Бургас с концерт - спектакъл „Коледно пътешествие“ в Добрич

Жителите и гостите на Добрич ще имат възможността да се насладят на коледен концерт-спектакъл със специалното участие на оперната прима Еделина Кънева, оркестър и хор на Държавна опера - Бургас и Детски хор „Милка Стоева“ с ...

НЧ „Йордан Йовков – 1870 година“ ще дари книги на украинския град Измаил

От Областна пощенска станция – Добрич дариха близо 300 тома литература на Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 година“. Значителна част от тях ще бъдат предоставени на Областния културен център в украинския град Измаил.

Коледен концерт „Детски хор и приятели“ ще се проведе в Добрич

Събитието ще се състои на 16 декември, неделя, от 11 часа в Огледална зала „Нели Божкова“

Нидал Алгафари представи новите си книги в Шабла

Среща на шабленските поклонници на писаната реч с известния журналист, режисьор и пиар Нидал Алфагари се състоя днес в народно читалище „Зора – 1894 година“ в Шабла.

Смесен хор „Добруджански звуци“ с концерт, посветен на 160 години от рождението на Джакомо Пучини

С празничен концерт на 14 декември (петък) от 18.00 часа в Концертна зала „Добрич“, смесен хор „Добруджански звуци“ с главен диригент Елвира Пастърмаджиева, хормайстор Божана Тонева, клавирен съпровод Радостина Гроздева - Кръстева...

Поредно отлично представяне на танцова формация „Каприз“ на международен фестивал

Поредните награди от престижна надпревара завоюва танцова формация „Каприз“ от Тервел с ръководител Живка Ненова.