Предприятия и самонаети лица могат да получат безвъзмездна финансова помощ по процедура „Подкрепа за ...

Предприятия и самонаети лица могат да получат безвъзмездна финансова помощ до 5000 лв. по процедура „Подкрепа за устойчив бизнес“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. (ОПРЧР 2014-2020 г.), съобщават от ...

Хванаха двама мъже с около 4 кубика дърва за огрев без разрешително в с. Българево

Двама млади мъже от каварненско са установени с 4 кубика нелегални дърва за огрев, съобщават от пресцентъра на МВР – Добрич.

Разширяват мерките за дезинфекция на публични места в Тервел

До всички банкомати в Тервел са монтирани диспенсъри със сертифициран дезинфектант за ръце на алкохолна основа, съобщават от местната администрация.

Община Тервел разработва социално-икономически мерки в подкрепа на граждани и бизнеса

От Община Тервел са започнали разработването на социално-икономическите мерки в подкрепа на гражданите и бизнеса заради щетите, които търпят в условията на извънредна ситуация в страната.

ДГС – Генерал Тошево дарява близо 60 кубика дърва за огрев на образователни, културни и социални институции

Близо 60 пространствени кубически метра дърва за огрев ще предостави ДГС-Генерал Тошево на защитеното жилище и центъра за социална рехабилитация в община Крушари, на училищата, читалищата, детските градини и социалните институти...

Още 13 души са под задължителна карантина в община Тервел

Още тринадесет души са включени в списъка на лицата със задължителна карантина в община Тервел към 31 март, съобщават от местната администрация.

23 лица са назначени като домашни помощници по Националната програма „Предоставяне на грижи в домашна ...

В Община Генерал Тошево е започнало реализирането на дейности по Националната програма „Предоставяне на грижи в домашна среда“, съобщават от местната администрация.

Kметове от БСП в община Добричка подпомогнаха 150 семейства с хранителни продукти

150 пакета с хранителни продукти са раздадени на крайно нуждаещи се семейства в община Добричка в рамките на своеобразната дарителска кампания, инициирана от кметове от БСП, която приключи вчера.

15 доброволци са се отзовали на призива на Община Генерал Тошево във връзка с извънредната ситуация

Поредно заседание на Общинския кризисен щаб във връзка с превенцията от разпространение на коронавирус – COVID – 19 се проведе днес в Генерал Тошево.

Край Шабла ще се проведат планирани стрелби

В района на Зенитния полигон в Шабла ще се проведат планирани стрелби, съобщават от местната администрация.