Община Добричка е домакин на разширеното заседание на УС на Националната асоциация на секретарите на общини ...

Община Добричка е домакин на разширеното заседание на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България.

Прекратява се процедурата за предоставяне на концесия на морски плаж „Каварна“

С  правителствено решение се прекратява процедурата за предоставяне на концесия за услуга за морски плаж „Каварна“, община Каварна, област Добрич.

193 016 кубически метра дърва за огрев са заявили през тази година жителите на областите Шумен, Добрич, ...

От тях към момента са доставени 152 829 кубически метра, става ясно от справка изготвена от експерти на Североизточното държавно предприятие.

Полицията в Генерал Тошево призовава жителите да внимават при получаване на обаждания от непознати номера

Във връзка със зачестилите в последни дни телефонни измами, Районно управление „Полиция” - гр. Генерал Тошево се обръща към жителите на общината с молба да бъдат бдителни при получаване на обаждания от непознати номера, ...

Община Каварна с две номинации в Третите годишни награди в туризма

Община Каварна е номинирана в категориите „Туристическа дестинация“ и „Община на 2018 г. за морски туризъм“ в Третите годишни награди в туризма.

В балчишко село установиха незаконни сечи в полезащитни горски пояси

След проверка в землището на село Тригорци, община Балчик, само за един ден са установени незаконни сечи в полезащитните горски пояси, за което бяха съставени 6 акта по Закона за горите и са конфискувани 12 пространствени кубически...

Пенсионерският клуб в с. Кардам отпразнува своя 45-ти рожден ден

Читалищният салон в с. Кардам се оказа малък, за да побере желаещите да присъстват на тържеството за четиридесет и петата годишнина от създаването на пенсионерския клуб „Хан Кардам“, съобщават от Община Генерал Тошево.

12 години „Мераклии” играят народни танци в Каварна

Фолклорен танцов клуб „Мераклии”, град Каварна отпразнува своя 12-и рожден ден. Вече 12 години каварненци показват, че българския дух е жив и няма нищо по-хубаво от българското и от народната песен и танц.

Женя Янева: Амбициите ми винаги се простират до най-високите върхове в нашия спорт

Женя Янева е родом от Каварна, тя се занимава с карате от 13 години. Едва 19-годишна, а вече Световен и Европейски шампион по Шотокан карате до и спортист на годината в крайморския град за 2017 година.

Наградиха най-заслужилите за просперитета на Община Генерал Тошево

Традиционните годишни награди на фирми, земеделски производители и представители на различни институции за постигнати високи професионални резултати в своите сфери връчи Община Генерал Тошево по повод празника си – 8 ноември.