За нас

Добрич Онлайн / http://www.dobrichonline.com е водещ новинарски сайт в региона. Заема първи позиции в интернет търсачките за информация /google.bg/ по основни ключови думи: ДОБРИЧ, НОВИНИ ДОБРИЧ, ФИРМИ ДОБРИЧ, ОБЯВИ ДОБРИЧ. От началото на своето съществуване /02.2010/ той проследява събитията от всякакъв характер. Информацията в сайта се обновява непрекъснато, което гарантира неговата посещаемост. Освен като запазена марка в новините, Добрич Онлайн се наложи и със своите уникални рубрики. С тях ангажираме читатели от всяка възраст. Ежедневно сайтът се посещава средно от над 14 000 читателя, 90% таргетирани от Добрич и региона.


Дневно информационният сайт генерира над 24 000 преглеждания на страници, което ни прави лидер сред регионалните медии в Добрич.


Добрич Онлайн е оценен от Google с PR 4, което го прави ценен партньор и в директното линкване към други страници.


Изпълнявайки основната си мисия да информира гражданите, ние се стремим да служим на обществото като своеобразен омбудсман в решаването на различни проблеми и казуси чрез диалог с институциите и постоянна обратна връзка с хората.


Екипът ни се стреми да генерира иновативни идеи, превръщайки ги в добри практики. Той изцяло се подчинява на етичния кодекс на българската журналистика и строго спазва принципите за обективност, морал и ненакърнимост на общочовешките ценности.