10-годишно момче е потрошило прозорците на детската градина в квартал „Балик“

10-годишно момче е автор на вандалската проява в детска градина в квартал „Балик“ в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Пострадала при катастрофа в тежко състояние в болницата, близките й не я искат

Състоянието на 59-годишната жена, която падна от кабината на камион и получи контузия на гръбначния мозък и парализа на крайниците, продължава да е изключително тежко, обясни зам.-директорът на МБАЛ – Добрич, д-р Бисер Ботев.

Заловиха дрогиран шофьор, откриха наркотик и в спътника му

24-годишен мъж от Генерал Тошево с инициали Б. Х., седнал зад волана след употреба на дрога, е заловен от органите на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Ливанци, преминали незаконно границата, получиха условни присъди

Мъж и жена от Ливан получиха условни наказания от 6 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок и глоби от по 200 лева за незаконно преминаване на границата ни.

Хванаха познат на МВР да шофира под въздействие на два вида наркотици

Криминално проявен мъж от Добрич с инициали С. Д. /47 г./ и заловен да управлява лек автомобил „Хюндай“ под въздействието на два вида наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Заловиха наркопласьор в действие, откриха дрога и в дома му

Криминално проявен мъж от Добрич с инициали С. И. /20/ е заловен в момент на разпространение на наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

„Фолксваген“ се заби в търговски обект в Кранево, пострада 9-годишно момиче

9-годишно момиче от Търговище пострада при пътен инцидент в балчишкото село Кранево, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

33-годишен мъж загина, а трима са ранени след неспиране на знак „Стоп“

33-годишен мъж от шуменското село Тодор Икономово загина, а трима души са ранени при катастрофа на разклона на генералтошевското село Петлешково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Осъдиха условно жена от Оброчище, теглила пари с чужда банкова карта

Условно наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок ще търпи 33-годишна жена от село Оброчище, използвала платежен инструмент без съгласието на титуляра, след като Окръжен съд - Добрич одобри ...

Разследват случай на парализирана жена след падане от кабина на товарен автомобил

59-годишна жена е настанена в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с контузия на гръбначен мозък и парализа на крайници след инцидент в Каварна, съобщиха от Областната дирекция на МВР.