Мъж от Добрич е с фрактура на челюстта след конфликт, прераснал в побой

58-годишен мъж е приет в добричката болница с фрактури на челюстта и ръката след конфликт със съсед, прераснал в побой, съобщават от пресцентъра на МВР – Добрич.

Съдят 68-годишен мъж, направил опит да убие свой съселянин

68-годишният Станчо Ст. е предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за опит да убие свой съселянин, като престъплението е извършено по хулигански подбуди и е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

Пияна рускиня предизвика катастрофа на кръговото кръстовище на к.к. "Албена"

39-годишна жена, с близо 2 промила алкохол, е предизвикала катастрофа на кръговото кръстовище преди к.к. „Албена”, съобщават от пресцентъра на МВР- Добрич.

Хванаха тийнейджър с над 5 грама канабис в квартал „Добротица”

Задържан е 18-годишен младеж от град Върбица с 5,2 грама канабис и половин грам амфетамин в ж.к. „Добротица”, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР в Добрич.

Шофьор се преобърна в крайпътна нива край с. Зърнево

50-годишен шофьор е в болница, след като се е преобърнал в нива между селата Орляк и Зърнево, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР – Добрич.

Задържаха 19-годишен, шофирал под влияние на два вида наркотици

19-годишно момче е хванато да шофира под влиянието на два вида наркотици в град Генерал Тошево, съобщават от МВР – Добрич.

Над 1 000 лева и фирмени документи отркаднаха от лек автомобил в Добрич

От Областната дирекция на МВР в Добрич съобщават за взломна кражба от лек автомобил.

Откраднаха папагал от Центъра за защита на природата и животните

Папагал зелена амазона е бил откраднат от Центъра за защита на природата и животните, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

5-годишна ефективна присъда получи млад мъж, ограбил свой познат

Окръжният съд в Добрич постанови осъдителна присъда по дело за грабеж, като наложи на подсъдимия наказание лишаване от свобода за срок от 5 години, което да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Мъж се самопростреля с газов пистолет в заведение в Добрич

31-годишен мъж се е самопрострелял с газов пистолет в питейно заведение по улица „Теменуга” в Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.