Фирма „Аламон“ ще раздаде ваучери на своите верни клиенти

Поводът за жеста на фирма „Аламон“ е получената награда „Златна фирма за 2022 г.“

Фирма „Аламон“ ще раздаде ваучери на своите верни клиенти

Добричката почистваща фирма „Аламон“ с управител Теодора Нейчева е удостоена от журито на потребителите на Република България с приз „Златна фирма за 2022 г.“. Наградата се връчва в знак на коректност и добро обслужване. Фирма „Аламон“ работи в сферата на почистването на офиси и домове. През годините тя се превърна във фаворит в почистването и в гаранция за коректно отношение и качествено обслужване. 



„Искаме най-сърдечно да благодарим от името на целия ни екип и лично от мое име за удостоената чест и високата оценка на нашите клиенти. Надяваме се да оправдаваме Вашето доверие и занапред и да сме в помощ в ежедневните нужди на още много клиенти“, сподели управителят на фирмата Теодора Нейчева. 

По повод полученото високо признание от клиентите и връчената награда фирма „Аламон“ ще подари десет броя ваучери на стойност от по 100 лв. Те ще могат да се използват за закупуване на стоки от фирмения им магазин или за почистване на Вашия офис или дом. За целта е нужно единствено да харесате и да споделите тази публикация.

Спечелилите ще бъдат обявени на 2 януари 2024 г.