Създайте приказна градина с 25% намаления от DS Home

Веригата строителни хипермаркети чества 25 години със супер оферти и томбола

Създайте приказна градина с 25% намаления от DS Home

Мечтаете за приказна градина с качествени и удобни градински мебели, в която да отмаряте и релаксирате. DS Home може да ви помогне да осъществите тази мечта бързо, лесно и при това на по-ниска цена. Веригата строителни хипермаркети празнува 25 години и по този повод ще зарадва своите клиенти и партньори със супер намаления. Над 250 продукта от различни продуктови категории, в това число и градинско обзавеждане, ще могат да бъдат закупени с 25% намаление. В селекцията са включени градински комплекти, надуваеми басейни, люлки и други изделия, с които да превърнете вашето открито пространство в любимо място за прекарване на свободното време.



Компанията организира и томбола с предметни награди, които ще Ви бъдат пръв помощник за ремонта или създаването на уют в дома и градината. В нея може да участва всеки клиент, направил покупка в магазините от веригата или онлайн на адрес dshome.bg, в периода от 1 май до 31 май 2024 г. Победителите ще бъдат избрани в началото на юни 2024 г. Юбилеят ще бъде отбелязан и с мини коктейл почерпка за посетителите на всеки магазин на 9 май 2024 г. от 10 часа.

Богата колекция от градински маси и столове

DS Home разполага с впечатляваща колекция от градински столове и маси, произведени от утвърдени производители. Градински мебели, изработени от дърво, метал, пластмаса, ратан, от комбинирали материали, сгъваеми за по-голямо удобство  – в продуктовото портфолио на компанията присъстват най-различни предложения, така че да бъдат удовлетворени всякакви вкусове. Особено популярни са градинските мебели от изкуствен ратан, които изглеждат също толкова привлекателно, но почти не изискват поддръжка и са с по-ниска цена.

Особено актуални са градинските комплекти от 4, 5 или повече части, които впечатляват не само с дизайн, но и с комфорт и функционалност. От DS Home можете да закупите градински комплекти с маса, кресла и диван, лаундж комплекти, бар и бистро, баварски комплекти, детски бистро комплекти, комплекти мека мебел и т. н. Привлекателни възможности за градинско оформление са и градинските павилиони и шатри, шезлонгите с различни функционалности, градинските люлки и пейки.

Освежаващи забавления в надуваеми и сглобяеми басейни

Погрижете се и за прохлада и свежест като си набавите надуваем басейн или басейн с метална рамка. Предлагат се най-различни размери басейни, така че да имате възможност за избор, дори и ако не разполагате с по-голяма площ. Помислете и за покривало и подложка за басейн, помпа и филтри и всякакви други аксесоари, с които да поддържате вашето място за освежаващи забавления в най-добро състояние.

Погрижете се за вкусовите и зрителни усещания

За да бъде още по-приятен престоят ви на открито, то няма как да не разполагате и с барбекю. Малки и по-големи барбекюта на дървени въглища, газови, масивни тухлени барбекюта, различни скари, аксесоари и консумативи, ще ви помогнат да се подготвите подобаващо за незабравими вечери и уикенди със семейството или приятели. За да направите още по-красива вашата градина или двор можете да заложите и на атрактивни саксии и кашпи, декоративни фигури, както и да си набавите най-различни градински инструменти и техника, с които да поддържате вашите зелени пространства.

DS Home разполага с общо шест магазина в страната, два от които в София, а в Добрич развива и голям търговски център – DS Park. В обектите на веригата можете да откриете всякакви строителни материали, необходими за ремонт и строителство на нови жилища, обзавеждане за баня, стоки за дома, машини и инструменти и много други.

Следвайки мотото „С нас можеш всичко“ компанията се старае да предложи на клиентите и партньорите си надеждни продукти и комплексни решения, в съчетание с най-доброто възможно обслужване.

 Линкове :
градински столове
https://www.dshome.bg/gradinski-stolove/

 градинските комплекти
https://www.dshome.bg/gradinski-komplekti/