Уют и вкусна храна съчетава новата лятна градина на ресторант „Пимента“

Лятната градина на ресторант „Пимента“ се намира в непосредствена близост до хотел „Вила ди полета“

Уют и вкусна храна съчетава новата лятна градина на ресторант „Пимента“

Ресторант „Пимента“, който отвори врати през месец декември миналата година, вече предлага на жителите и гостите на Добрич ново и уютно място за своите клиенти. Градината е изцяло нова и осигурява не само прохлада и приятни мигове в горещите летни дни и нощи, но и изключително вкусна храна, поднесена с много обич и внимание към клиента. 




В менюто могат да се открият разнообразни видове месо и риба, приготвени предимно на скара и барбекю. Клиентите на ресторанта могат да наблюдават и приготвянето на храната, лично от шеф готвача Диого Енрикш, който съчетава кулинарните си умения, придобити в Норвегия, Англия и Португалия, за да задоволи  най-изисканото и взискателно небце.  Салатите са истинска наслада дори за най-претенциозните вкусове и са приготвени от свежи и старателно подбрани от екипа на ресторанта зеленчуци.


В ресторант „Пимента“ можете да отпразнувате своя личен празник, да посрещнете скъпи гости или просто да разнообразите летните вечери. 


Ресторант „Пимента“ се грижи така за своите клиенти, че те не просто да се насладят на вкусна храна, подправена с приятна градинска обстановка и хубава музика, но и да станат техни приятели.  


Резервации можете да направите на тел. 087 765 0264