Момиче на повикване и Спайдърмен обраха порно Оскарите

Големият победител на порноеквивалента на Оскарите, отличията AVN, се оказа филмът „Портрет на момичето на повикване“. Сред другите призьори са пародия на „Спайдърмен“, както и вече легендарната Джеси Джейн.

Момиче на повикване и Спайдърмен обраха порно Оскарите
За най-добър филм по време на церемонията по връчването на AVN Awards, най-престижните награди в света на порноиндустрията, бе обявен „Портрет на момичето на повикване“ (Portrait of a Call Girl). Заглавието взе и още две от най-ценните статуетки – за режисура (Греъм Дейвис) и за най-добра актриса (Джеси Андрюс).

Именно Андрюс успя да разбие монопола на Тори Блек в тази категория, след като Блек за трета поредна година бе фаворит за отличието. Студиото, заснело „Портрет“-а, се оказа и най-успешно за тази година, като сред статуетките за него попадат още за режисура на нефикционен филм и за най-добра поредица от филми – „The Bombshells“.

Водещата на церемонията, Джеси Джейн, също не бе пренебрегната от журито – тя получи отличието за най-добра поддържаща актриса.

Междувременно за най-добра пародия бе обявена порноверсията на „Спайдърмен“ – за филма награди отнесоха и операторът и дебютантът Ксендър Корвус.

Призът за най-добър оригинален саундтрак пък очаквано отиде при порнопародията „Елвис“.

Тук актьорът Дейл ДаБоун взе и наградата за главно мъжко изпълнение.