Община Добрич ще отбележи Световния ден на ходенето

Община Добрич ще отбележи Световния ден на ходенето
Община Добрич съвместно с ОП „Спортни имоти“ организира на 11.10.2018 г. от 10.00 ч. в СК „Простор“ отбелязването на Световния ден на ходенето.

Стартът на проявата ще бъде даден пред СЗ „Добротица“. Всички желаещи да се включат в спортната проява ще изминат маршрут по алеите на СК „Простор“, достъпен за всички, независимо от пол и възраст.


Световният ден на ходенето е една от най-масовите спортни прояви на Международната асоциация спорт за всички /ТАФИСА/ . Тя има за цел да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на най-леснодостъпната и естествена физическа активност – ходенето. Българска асоциация „Спорт за всички“ организира за 26-ти пореден път Световен ден на ходенето – Национална спортна проява за цялата страна.


За участниците в спортния празник е предвидена томбола, в която с предварително попълнен талон може да участва всеки. Наградите - раници, топки, ракети за бадминтон, въженца за скачане, хилки за тенис са осигурени от Община град Добрич, а тениските от Българска асоциация „Спорт за всички

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+