Задържаха поредните пияни шофьори по пътищата на област Добрич

Водачите, шофирали след употреба на алкохол, са в ареста за 24 часа

Задържаха поредните пияни шофьори по пътищата на област Добрич

На 4 май, около 04:30 часа в района на с. Славеево, обл. Добрич, е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 46-годишен мъж. При последвалия тест за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,00 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. 



На 6 май, около 20:30 часа на КПП Варна е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“. При извършената проверка на водача за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,89 промила. Мъжът е задържан за срок от 24 часа. 

На 7 май, около 01:35 часа в Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 29-годишен мъж. При извършения тест за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,23 промила. Шофьорът е задържан за срок от 24 часа. 

На 7 май, около 03:25 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 44-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,64 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа. 

По случаите са образувани бързи полицейски производства.