Секс маниак: Строс-Кан се „нахвърлил” и на френска журналистка

Ден след като бе арестуван за опит за изнасилване, директорът на Международния валутен фонд се оказва в още по-тежка ситуация. Известна френска журналистка и писателка призна, че Доминик Строс-Кан се нахвърлил и на нея.

Секс маниак: Строс-Кан се „нахвърлил” и на френска журналистка
Случката се случила през далечната 2002 г. Тогава красивата журналистка Тристан Банон се опитала да вземе интервю от него, но вместо това шефът на МВФ ? се е нахвърлил.

Според Тристан Банон той се държал много грубо и ? се наложило да го отблъсква с бой и ритници. "Докато се борехме крещях, че това е изнасилване, за да го уплаша, но нямаше ефект", допълва тя.

Банон успяла да избяга без да бъде изнасилена, но не подала жалба по настояване на майка ?, която била видна социалистка - от партията, която възнамеряваше да издигне Доминик Строс-Кан на предстоящите президентски избори през 2012 г.

При все това Банон разказала за случката в телевизионно интервю, но името на шефа на МВФ било покрито със звуков сигнал.

Междувременно стана ясно, че самият Строс-Кан е осъзнавал, че  има проблем с жените. Вестник „Либерасион” публикува негово интервю взето само преди няколко седмици, в което той признава, че това може да му попречи в евентуална президентска кампания. Другите две неща са парите и страстта му към удоволствия и еврейския му произход.

„Да, обичам жените...и какво от това”, признава Строс-Кан и допълва, че от години медиите говорят за съществуването на снимки с оргии, но до момента нищо не е излязло от подобни твърдения.

Шефът на МВФ обаче и предупреждава, че е възможно срещу него да бъдат организирани кампании, които да го замесят в  сценарии с участието на жени.