Ревикеар – Фунгицидът за премиум опазване на флаговия лист и класа в житни култури

Ревикеар ® е фунгицидът, който надгражда добивите и качеството на продукцията! Комбинация от две активни вещества: най-новият Триазол - Ревизол ® и най-добрият стробилурин* – Пираклостробин.

Ревикеар – Фунгицидът за премиум опазване на флаговия лист и класа в житни култури

Предимствата на Ревикеар ® надграждат фунгицидната защита с добавена стойност!



Ревикеар ® предимства:


  • Категоричен контрол срещу всички важни болести

  • Лечебно действие без аналог

  • По-дълга защита, дори при интезинвно слънцегреене

  • Забележителен зелен ефект

  • По-високи добиви и качество на продукцията


Ревикеар ® контролира широк спектър от гъбни болести като септориоза, видове ръжди,фузариум, мрежести петна, рамулария, ринхоспориум и др. Освен това ефикасността на Ревикеар ® остава изключително висока и стабилна както при превантивно третиране, така и при лечебно! Ревикеар ® е подходящ за второ и трето третиране в житни култури! Препоръчителната доза е 100 мл/дка.

Ревикеар ® не намалява ефикасността си при интензивно слънцегреене! Известно е, че силното слънчево греене влияе негативно на действието на триазолите. UV лъчите ускоряват разграждането на активните вещества и съкращават продължителността на действие на фунгицидите. Силното слънчево греене не влияе на действието на Ревикеар ® !

Това е изключително важно предимство през месеците май и юни!

С Ревикеар ® постигаме забележителен зелен ефект, който води до по-високи добиви и качество на продукцията! Пираклостробин има свойството да намалява стреса и нивата на Етилен по-добре от всеки друг стробилурин! Етилен е растителният хормон, който се синтезира изключително бързо при стресови условия и предизвиква преждевременно стареене на клетките. Растенията с високи нива на Етилен не постигат висок добивен потенциал. Ниските нива на Етилен поддържат растението по-зелено и по-жизнено.

Ревикеар ® е иновацията, която награжда добивите и качество на продукцията!