Taboo Beauty Club – ненадминато качество в услугите на естетичния сектор за град Добрич

Представяме Ви Елисавета Бонева, собственик, терапевт и скин експерт на Taboo Beauty Club – новия бюти клуб в Добрич.

Taboo Beauty Club – ненадминато качество в услугите на естетичния сектор за град Добрич

- Поздравления за  откриването на Taboo Beauty Club! Нека обаче се върнем назад. Как започна всичко?



   Началото бе поставено преди около година и половина. След три деца, пандемии и натоварен начин на живот бях решила, че вече е дошло времето, в което да се погрижа за себе си, тъй като съм човек, който винаги е държал на високото качество, а и в грижата за своята кожа също нямам намерение да правя компромис. Конкретните услуги, които търсех, бяха лазерна епилация и продукти за домашна грижа за кожата на лицето ми, които да са без химични съставки, безвредни, но и ефективни. След като отделих много време, проучвайки онлайн, както и допитвайки се до мои близки и приятели, открих кои са лидерите в предоставяне на тези услуги – апарат за лазерна епилация  Soprano Titanium от Alma, козметичният бранд Biologique Recherche.
Но тук стигаме и до проблема – когато посетих официалните им страници и разгледах техните представителни салони и клиники, се оказа, че за съжаление, никъде в град Добрич не се предлагат.
Така се и роди идеята – да предложа ненадминато качество в услугите на естетичния сектор за град Добрич. С голям ентусиазъм и желание да дам най-доброто от себе си и като услуга на своите клиенти, Taboo Beauty Club вече е факт. 

- Какво отличава „Taboo Beauty Club“ от останалите салони за красота?

   Стремежът ни е да бъдем най-добрите, затова и постоянно следим всички нови тенденции, като държим на индивидуалния подход към всеки клиент, без да го правим зависим от предлаганите процедури. Искаме да създаваме правилни навици и да даваме вярна насока на нашите клиенти как да се грижат за кожата си още от младежка възраст. Много от децата на нашите клиенти ни се довериха, ползват професионалните услуги на нашия салон заедно с родителите си и виждам колко е важно още от съвсем млади да знаят как да се грижат за себе си. Когато човек започне да полага правилна и редовна грижа за кожата си, не само ще съхрани красотата й и ще забави признаците на стареене, но и нашата професионална намеса ще бъде по-рядка и само при необходимост. 

- Естетичният бранш се развива изключително бързо. Как успявате винаги да сте в крак с най-новите технологии и практики?

   Трудно е, но успявам да отделям време и непрекъснато посещавам обучения и семинари, следя и новостите в интернет. Съобразявам се с търсенето на клиентите и аз самата непрекъснато търся. Опитвам се да бъда постоянно в крак с всичко ново, като правя много разумен подбор, защото следвам определена концепция и не искам да смесвам твърде много неща. Не може един салон да се напълни с абсолютно всички нови технологии, защото ще се размие концепцията му. Услугите са малко на брой, но с максимално качество. 

- Коя е запазената марка на салон „Taboo Beauty Club“, която кара клиентите да се връщат редовно?

   Стилната обстановка, приятната атмосфера и топлото отношение. Винаги сме на разположение и предлагаме високо качество на извършваните услуги. Отличаваме се и с това, че сме без компромис в хигиената, с индивидуалния подход към всеки клиент, както и с  качествените професионални продукти и апаратура, с които работим. 

- Има ли значение апаратът и неговата технология, когато говорим за лазерна епилация?

   Съветвам клиентите винаги да проучват местата, в които се правят процедури за лазерна епилация. Да се информират с какви апарати се работи, как точно работи, дали са подходящи конкретно за тях. Не се колебайте да попитате дали е преминал клинични изпитания, защото това е гаранция за безопасност и качество. Когато се търси услуга с апарат от висок клас, най-лесно клиентите могат да открият къде е най-близкият представителен салон в сайта на представителя за страната. За Добрич ние имаме удоволствието и привилегията да сме единственият салон, който да предлага лазерна епилация с апаратура от Alma Lasers. В Taboo Beauty Club работим с 3D платформата Soprano Titanium на израелската компания Alma Lasers. Тя е 5-та генерация технология с над 18 милиона пациенти по света. Единият накрайник съчетава трите най-ефективни дължини на вълната на лазера /диоден, Nd:Yag и Александритен/ в един единствен апликатор, с двойно по-голямо работно поле, за двойно по-бързи процедури. Другият накрайник на апарата е Александритен, отличен за третиране на много тънки и светли косъмчета. Апаратът е напълно безопасен, може да се ползва и през летния сезон, дори на кожа с тен. Събрал в себе си най-доброто като технология, Soprano Titanium e носител на множество награди за най-добър апарат за лазерна епилация, като една от тях е престижният Оскар в Естетиката – BEST NEW TREATMENT за 2019 г. на международната платформа My Face My Body, грабна и първа награда за най-добър апарат за лазерна епилация на тазгодишните награди, организирани от Trade Media Group -  Aesthetic and Medical Beauty Awards в България. 

- Какви други продукти и услуги могат да открият клиентите в „Taboo Beauty Club“?

   В Taboo Beauty Club клиентите могат да открият Hermes в козметиката, а именно – френския бранд Biologoqie Recherche. До скоро терапии и домашна грижа в цял свят са се предлагали единствено в луксозни SPA и Wellness центрове, реномирани естетични клиники. Щастливи сме, че клиентите вече могат да се насладят на процедури и да закупят домашна грижа в подбрани салони, като за Добрич може да ги откриете единствено при нас. Защо избрах Biologique Recherche? За мен, на първо място, е здравето на клиентите. Често дадени козметични продукти или процедури имат временен ефект, но имат своя висока биологична цена, като примерно – пигментации, кожата става свръхчувствителна, суха, нетолерантна и т.н. Продуктите на Biologique Recherche отговарят на специфични критерии, те използват растителни, биомаринни и биотехнологични екстракти в много висока концентрация – над 20% в повечето продукти. Не се употребяват синтетични аромати, за да се запази целостта на формулите и по този начин се избягват нежелани реакции. Максимално е увеличено използването на студена обработка в повечето формули, за да се запази оригиналната структура на активните съставки. Не е случаен и фактът, че продуктите не могат да бъдат закупени от магазин или онлайн. За максимално добри резултати клиентите, които желаят да ползват домашна грижа на бранда, преминават първо консултация от Скин Експерт в салона, за да се определи моментното състояние на кожата и най-подходящите продукти за нея. Тази година Trade Media Group организира Aesthetic & Medical Beauty Awards 2022 за първи път в България, за да представи и награди значимите постижения в областта на естетиката/дерматологията и естетичната медицина и борбата със стареенето по отношение на услуги, терапии и продукти. Biologique Recherche-Bulgaria спечели 14 златни, 2 сребърни и 3 бронзови награди, като сред тях  -  за най-добър медицински козметичен бранд за 2022 година и  Platinium Award на годината - с най-много награди във всички категории. 


 

В отбора на първенците е и друго наше бижу – DermaClear от Alma, удостоен за най-добра хидрадермабразио платформа, награден тази година на Aesthetic & Medical Beauty Awards 2022.  

При нас клиентите могат да се насладят и на процедури за тяло с апарат, насочен към скулптуриране и дрениране на тялото /лимфен дренаж/, могат да доверят своите моменти на релаксация или лечебен масаж на нашите квалифицирани специалисти и рехабилитатори с опит. 

За нетърпеливите искам само да загатна, че очакваме в края на 2022 г./началото на 2023 г. ново попълнение в портфолиото ни, така че следете с интерес нашите фейсбук и инстаграм страници, за да бъдете едни от първите, които ще открият коя е тя. А може да бъдете и едни от късметлиите, които да спечелят от първите ни демонстрационни процедури!

 

Може да ги намерите и последвате:

Facebook: https://www.facebook.com/TabooBeautyClub

Instagram: https://www.instagram.com/taboo_beauty_club/