Поп звезди от Добрич утре ще пеят в родния град, за да подкрепят Криси

Таланти от Добрич утре ще пеят в родния град в подкрепа на 20-годишната Кристина Петрова, която страда от рядко генетично заболяване пропионова ацидурия.

Поп звезди от Добрич утре ще пеят в родния град, за да подкрепят Криси

Заради здравословния проблем тя не може да приема храни с белтък. Необходимо е да се храни със специално мляко, в което той е разграден. Животоспасяващата храна струва над 1 000 лева месечно. В семейството работи само единият родител. Майката на Кристина, Ани Петрова, е плътно до нея.



Продължава битката за животоспасяващата храна на Криси от Добрич. НЗОК обеща, но не изпълнява

В благотворителния концерт участие ще вземат поп звездите от Добрич - Миро, Дамян Попов, Пламен и Иво. Събитието ще бъде уважено и от Дивна, Виктория Георгиева, както  и Deep Zone Project, чиито вокалист е по-голямата сестра на Кристина - Ева-Мария Петрова. Поканите за концерта са с цена от десет лева, а събраните средства ще бъдат предназначени за набавяне на специализирана храна с разграден белтък, необходима за Кристина. 

Концертът ще се състои на 20 февруари, под патронажа на кмета на община Добрич Йордан Йорданов, от 18 часа в Концертната зала “Добрич”. Покани се продават във веригата магазини “АВС” и “Зона АртПринт”.