Най-четените новини през 2018 година в Dobrichonline.com

През изминалата година сред най-четените новини преобладават положителните - за добричлии, прославили родния град и хора, помогнали на други в беда. Разбира се в класацията попадат и криминални новини.

Най-четените новини през 2018 година в Dobrichonline.com

Новината, предизвикала най-много интерес през 2018 година е Вадят плажа „Болата“ от Защитена зона „Калиакра“ със заповед на министър Нено Димов, която бе прочетена 31932 пъти.



На второ място се нареди: Добричлийката Ирина Митева, позната още като Ина Фотева от „Откраднат живот“, с 28025 прочитания.


Ирина Митева е на 25 години от град Добрич. Завършва средното си образование в СУ „П.Р.Славейков“, след което продължава обучението си в НАТФИЗ в класa на проф. П.Марков. След като Ирина се дипломира, остава да живее в гр. София. 


Статия за Ирина Митева се нареди и на четвърто място - Г-жа Фотева от „Откраднат живот” – възпитаничка на СУ „П. Р. Славейков”, с 24581 прочитания.

На трето място е: Млади мъже от Добрич дариха 1 тон брашно в подкрепа на бедни българи, с 25853 прочитания.


Стоян Стоянов и Венцислав Делисъбев, дариха един тон брашно в подкрепа на каузата „Приятели, помагайте” на Лео Кадели. Инициативата на албанеца, който живее от няколко години в България, е насочена към хора в тежко финансово положение.

Сред най-четените положителни новини се нареждат и:

17-годишно момиче от Добрич става донор на болната си от левкемия майка

Очна клиника „Света Петка“ отваря врати в Добрич

Късметлийка от Добрич спечели 500 000 лева от Националната лотария

И първоаприлската ни шега Макдоналдс отваря врати в Добрич