2 големи награди за СУ "Димитър Талев" - Добрич от Синдиката на българските учители

Добрич получи три престижни отличия за социално партньорство от Синдиката на българските учители. Наградени бяха кметът Йордан Йорданов, Лилия Кръстева - председател на синдикалната организация при СУ "Димитър Талев" и Весела Панчева - директор на същото училище.

2 големи награди за СУ "Димитър Талев" - Добрич от Синдиката на българските учители



На тържествена церемония снощи в София бяха връчени наградите на Синдиката на българските учители. Кметът на Добрич Йорданов Йорданов бе отличен за "Най-добър социален партньор за 2017 г." за активната си социална политика и подкрепа на социалните дейности. Лилия Кръстева - председател на синдикалната организация при СУ "Димитър Талев" - Добрич получи приза "Синдикалист на годината", а директорът на училището Весела Панчева бе удостоена с наградата "Директор на годината - социален партньор".


"Престижните отличия се връчват за 37-ми път и са коректив за социално партньорство. Това е и причината с чест да приема признанието за постигнати високи резултати и личен принос за усъвършенстване на социалното партньорство с Община Добрич и да благодаря на целия екип за положените усилия", сподели кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов, чрез своята официална фейсбук страница.