И в Добрич започва събирането на подписи за равно заплащане в Европейския съюз

8 държави от източната част на континента ще инициират референдума, в България кампанията се реализира от ВМРО. На снимката: Тихомир Маринов - областен координатор на ВМРО – Добрич и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки

И в Добрич започва събирането на подписи за равно заплащане в Европейския съюз

Добрич също се включва в събирането на подписи за равно заплащане на труда в целия Европейски съюз.



Инициативата "Доходен съюз" вече започна в България, Хърватия, Естония, Унгария, Латвия, Полша, Румъния и Словакия. Целта е в тези 8 държави да бъдат събрани един милион подписа, за да се инициира общоевропейски референдум. Квотата за България е 12 000 човека да подкрепят инициативата. В нашата страна кампанията се реализира от ВМРО с активното участие на евродепутата и заместник-председател на партията Ангел Джамбазки.

Добрич е сред първите градове в България, които се включват в кампанията за равни доходи в целия Европейски съюз. Подписите ще се събират от Тихомир Маринов – областен координатор на ВМРО – Добрич и общински съветник в град Добрич. За връзка с него – тел. 0882 123 866. Можете да се включите в подписката всеки петък от 14.00 до 16.00 часа в офиса на ВМРО в град Добрич на ул. Райко Даскалов 2, до Герана.

Още за инициативата "Доходен съюз" може да откриете на сайта на кампанията (ТУК).