Лидерите на ПП – ДБ ще се срещнат с добричлии на 15 май

Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Ивайло Мирчев ще разговарят с хората от Добрич за бъдещето на България

Лидерите на ПП – ДБ ще се срещнат с добричлии на 15 май

Лидерите на “Продължаваме Промяната - Демократична България” ще пристигнат в Добрич за среща с жителите на града и областта и за откровен разговор за бъдещето на България. Срещата ще се състои в сряда (15 май) от 18:00 часа в Огледална зала “Нели Божкова”, като на въпросите на хората ще отговарят бившият премиер Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, както и народният представител от Добрич и водач на листата на ПП-ДБ за изборите на 9 юни Ивайло Мирчев. На срещата ще бъдат дадени отговори на следните въпроси: “Защо коалицията “Продължаваме промяната-Демократична България” влезе в управлението преди 10 месеца?”; “Какво постигнахме?”; “Пред какви компромиси и предизвикателства се изправихме?”; “Какво ни очаква?”, както и на други въпроси, на които присъстващите искат да получат отговор. 

Представителите на коалицията ще проведат откровен разговор с присъстващите на срещата за постигнатото и предстоящото в област Добрич, както и за състоянието и развитието на Североизточния регион.

Големият залог на тези избори е дали ще продължи развитието на България във вярната посока, или за пореден път ще бъде отложена битката за справедливост, отбелязват лидерите на партиите в коалицията.

“Вярваме, че дневният ред, за който се борим, е дневният ред на България, от която не си тръгваме. Решени сме да го изпълним докрай”, се казва в поканата към гражданите на Добрич. Лидерите канят всички желаещи граждани да присъстват и участват в дискусията, за да дефинират заедно целите и приоритетите на регионално и национално ниво.