Кандидатите на АТАКА се срещнаха с жителите в кв. „Дунав”

В рамките на предизборната си кампания кандидатът за кмет на Добрич Атанас Атанасов, кандидатите за общински съветници от листата на ПП АТАКА и депутатът Калина Балабанова продължиха да се срещат и разговарят с жителите на града.

Кандидатите на АТАКА се срещнаха с жителите в кв. „Дунав”



Вчера те се срещнаха с живеещите в кв. Дунав. На срещата Атанасов запозна хората със своите идеи за общинското управление, които да доведат до така очакваната промяна. Той заяви, че в община Добрич трябва са се предприемат спешни мерки в сферата на здравеопазването, а именно решаване на проблема с дефицита на кадри и създаване на необходимия потенциал от медицински специалисти. Този проблем може да се реши със създаването на фонд „Здраве”. Финансирането на този фонд ще се извърши със средства от общинският бюджет, проекти по европейски програми, публично - частни партньорства и дарения. 

Срещата продължи с представянето на листата общински съветници на ПП АТАКА. „Това са хора, които със своя авторитет и професионализъм застанаха зад идеите ми. Хора, доказали се в своите професии. Вие сте гласът на мъдростта и опита, който може да убеди младите да отидат да гласуват. Само така ще променим Добрич към по-добро. За да бъде един политик добър, той трябва да има стратегия, визия и кураж, а Атанас Атанасов ги има в изобилие", заяви на срещата Десислава Димитрова - кандидат за общински съветник и член на ръководството на АТАКА - Добрич. Влизаме в тази кампания с ясни решения за бъдещето на Добрич, добави тя.

Високата такса смет е проблем, който поставиха пенсионерите. Според Атанасов таксата е несправедлива по начина, по който се определя. Не може четиричленно семейство да плаща толкова колкото и самотно живеещ пенсионер, допълни той.

Народният представител Калина Балабанова също взе думата и обеща, че винаги ще помага както е помагала и до сега за просперитета на гр. Добрич.