Летни занимания в Клуб „Усмивки”

На шега или наистина, покрай празници и делници, някак неусетно лятото вече идва и дори дъждовните дни не са в състояние да помрачат възторга от това. За децата обратното броене до безгрижната лятна ваканция вече започна! А за родителите остава грижата да организират лятото им така,че да съчетаят полезното и приятното за децата си и да са спокойни за тях в своя работен делник.

Летни занимания в Клуб „Усмивки”



Всяко дете мечтае за ваканцията-това е неговото запазено време за игри, приятелства,  опознаване на света по начин, различен от училище. В  ЛЕТЕН ДЕТСКИ КЛУБ ”УСМИВКИ” всеки ден е откривателство, всяка седмица е вълнуващо пътешествие. Задължително условие за участие е възраст от 5 г до 9 г както  и желанието за приключения, нови приятелства, за много творене, майсторене, откривателства на нови незнайни и непознати страни на заобикалящия ни свят.


„Голяма част от деня сме на открито,  с игри и  разходки сред природата - опознаваме я, учим се да я пазим и обогатяваме, откриваме нови игри, както и тези, които са играли нашите баби и дядовци. Безкрайно интересни са заниманията с глина, пластилин, рисуването върху камъчета, миди и пясък, стъкло, музика и танци и всякакви други полезни и интересни занимания, които развиват въображението, творческия потенциал и способностите на децата. Книгите са пръв приятел и  в летните дни - четем, разказваме и драматизираме истории, превръщаме математиката от скучна и досадна в интересна и забавна, разказваме истории на английски език и така не забравяме наученото в училище. И откриваме своя град  чрез местата, забележителностите и хората в него. По време на заниманията децата се научават да работят в екип, да са толерантни, да уважават чуждото мнение” - сподели Жулиета Иванова председател на Клуб за деца и родители ”Усмивки”.


Цяло лято от 1 юни до 1 септември,  по цял ден или на половинка, децата ще играят, ще се забавляват и неусетно ще се  обучават водени от екип от специалисти. Групите ще бъдат до 12 деца, което дава възможност за индивидуален подход към всяко дете. Повече информация за програмата, цени и отстъпки на сайта www.klubusmiwki.com, facebook Клуб Усмивки и на място в гр. Добрич, ул. ”Хр.Смирненски” 1. Записванията вече започнаха!  За усмихнато лято на всички!