Читалище награди кандидат на АТАКА за евродепутат

Кандидатът за евродепутат от АТАКА Атанас Атанасов и народният представител Калина Балабанова уважиха празника на читалище "Д-р Йосиф Йосифов" в село Карапелит, което вече 130 години е средище на културата в населеното място.

Читалище награди кандидат на АТАКА за евродепутат



По време на тържеството, областният координатор на патриотите за Добрич Атанас Атанасов бе отличен с грамота за принос към развитието на читалището като дарител. Наградата му бе връчена от председателката на читалището Добринка Костова. "Изключително съм радостен, че мога да споделя празника с вас. За тези години всички ние се убедихме в професионализма на артистите на това читалище. Въпреки проблемите, които стоят пред всички нас в настоящия момент, вие сте с високо вдигната глава и несломен дух. Продължавайте все така да развивате богатствата на българския фолклор", заяви Атанасов.


Кандидатът за евродепутат подари икона на читалищното настоятелство от името на партия АТАКА.

Ден по-рано народният представител от АТАКА Калина Балабанова продължи кампанията на българските националисти „Православна солидарност“. Поредното дарение, народният избраникът направи в село Гурково, община Балчик. Депутатът подпомогна финансово семейството на Цветана и Желю Желеви. Възрастната жена е с високо кръвно, а нужните й медикаменти са твърде скъпи за домакинството им. Тя е безработна, а единственият доход на семейството е пенсията на съпруга в размер на 230 лева. С дарените от Калина Балабанова средства, Цветана ще успее да закупи нужните й лекарства, както и да заплати задължения на семейството.