Изложение на занаятите и изкуствата по случай Деня на Добрич

Община град Добрич кани всички граждани и гости на града да посетят изложението-базар на занаятите и изкуствата, което ще се проведе по повод Деня на Добрич – 25 септември на площад „Свобода“.

Момиче от Добрич стана Мини Мис във Варна

Над 60 малчугани от цяла Североизточна България и дори от Испания и САЩ се надпреварваха за титлите Мини Мис и Мини Мистър – Варна 2017.

Турнир по табла ще се проведе в Албена

Шкумбата ще забавлява участниците в турнира по табла в Албена.

Днес е световният ден на динята

Днес отбелязваме световния ден на динята.

Втори сезон на "Неделен Брънч"

Второ лято, екипът на това доста интересно място, комплекс "Рекар" организира неделно събитие, което събира реклама и забаления в едно.

Втори турнир по подводен риболов в Каварна

За втора поредна година Каварна беше домакин на турнир по подводен риболов, който е кръг от националния турнир за Купа България.

Избраха Мини Мис и Мини Мистър в Добрич

В тазгодишното издание на шоу-конкурса "Мини Мис и Мини Мистър" - запазена марка на актрисата Илиана Балийска, участваха 27 малки госпожици и 12 господа, разпределени в две възрастови групи. След много песни, танци и забавни игри бяха...

Мини Мис и Мини Мистър - в петък в Добрич

Актрисата Илиана Балийска и шоу-конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" ще бъдат отново в Добрич на 21 юли, петък, от 18.00 часа на пл. "Свобода".

Mеждународна лицензирана изложба на котки в Албена

В Културния център в Албена днес и утре Съюзът на фелинолозите в България ще проведе Mеждународна лицензирана изложба на котки.

Днес е ден на шоколада

7 юли е Европейският ден на шоколада.