„Тайнственият хипопотам“ очаква децата в Кукления театър в края на октомври

Музикалният спектакъл „Тайнственият хипопотам“ е новото предложение на Държавния куклен театър „Дора Габе“ към малките зрители в Добрич.

Концертът на щурата Дара изпълни площада в Генерал Тошево с младежи

В продължение на час и половина снощи младежи от Генерал Тошево имаха възможността да видят и чуят на живо своята любимка Дара в концерт "Довиждане, ваканция! Здравей, училище!"

Таласъмът Тропалан оживява на сцената на Държавен куклен театър „Дора Габе”

ДКТ „Дора Габе” открива новия сезон с премиера на един забавен спектакъл, който учи малките да се изправят срещу страховете си.

Дара ще пее в Генерал Тошево по повод началото на учебната година

Най-енергичното момиче на българската сцена и любимка на тийнейджърите Дара ще пее за своите почитатели в Генерал Тошево, съобщават от Общината.

12 групи от цялата страна ще зарадват феновете си в първото издание на „September Sun Rock Fest“

Наситеният календар на Община Добрич за месец септември предлага още едно забавление за всички меломани и почитатели на рок музиката.

Децата от клуб „Приятели” изпратиха лятото с песни, танци и игри

Децата, посещаващи детски клуб „Приятели”, заедно със своите педагози изпратиха лятото с много песни, танци и игри на открито.

Малчугани от Шабла се забавляваха във весел празник „Нещо по-така“

Празник за най-малките жители на община Шабла се проведе в Градския парк. Купонът под наслов „Нещо по-така“ бе организиран от Общински детски комплекс и Общинска администрация.

Малка Мис и Малък Мистър България 2018 избират в Албена за първи път

16-ото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Албена.

С "Пиратско парти" завършиха заниманията на летен детски клуб „Играй и учи”

Днес приключиха заниманията на летен детски клуб „Играй и учи” в регионална библиотека „Дора Габе”. В „Пиратското парти” се включиха 26 деца, маскирани като пирати, вещици и клоуни.

Димитър Рачков разкрива в Добрич тайните на телевизията в моноспектакъл

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ни въвежда в кухнята на телевизията.