Инструктор по канго джъмпс номер 1 в света ще проведе мастър клас в Добрич

Кинга Себастиен ще гостува в нашия град специално, за да открие новия клуб по канго джъмпс в спортен комплекс "Русалка".

Инструктор по канго джъмпс номер 1 в света ще проведе мастър клас в Добрич

Инструктор по канго джъмпс номер 1 в света Кинга Себастиан ще посети за първи път Добрич на 9 юли, вторник. От 18.30 часа тя ще проведе мастър клас в клуба по канго джъмпс в спортен комплекс "Русалка".



Тренировката ще бъде със стандартна продължителност от един час. Цената е само 6 лева. Желаещите да се включат в тренировката добричлии могат да се запишат на телефон 0892 208808.

Кинга Себастиан е национален координатор, треньор и дистрибутор с изключителни права в Швеция, Русия, Норвегия и България. Тя създава радост и положителни емоции в класовете си, с уникален чар и енергия прави всичко по силите си всеки трениращ да се отпусне, да се забавлява и да изглежда добре.

С гостуването й в Добрич официално ще бъде открит клубът по канго джъмпс в напълно нова зала в корпуса на басейн Русалка.

Първата тренировка в него ще бъде на 1 юли от 18.00 часа. Занимания ще се провеждат от понеделник до четвъртък от 18.00 часа и сутрин от 8.30 часа в дните понеделник и сряда. Тренировките ще води лицензираният инструктор Николета Ненчева, за записване - телефон 0892 208808.

Канго джъмпс е кардиотренировка с продължителност 1 час, със здравословен и отслабващ ефект, чиято ефикасност е до 45% повече от всеки друг спорт, любимо занимание за милиони хора по света.


Кинга Себастиен