Запознайте се с най-голямата звезда в легендарната линия: Nike Air Max 90

Запознайте се с най-голямата звезда в легендарната линия: Nike Air Max 90

Искате ли да се обуете в истинска легенда? Всеки заслужава да има поне един чифт Nike Air Max 90 в гардероба си. Иконични и впечатляващи, символ на добрия вкус в стрийт културата, тези сникърси са must have бижу за ценители.


30 години назад


Както подсказва името му, този Air Max е дете на 90-те години. Създаден е под името Air Max III от Тинкър Хатфийлд, който остава в историята на сникърс дизайна с творението си, спечелило толкова почитатели по цял свят. Особено любими на почитателите на бранда са чифтовете в знаково червено, популярни като infrared или radiant red. През годините Nike Air Max 90 преминава през редица реконструкции, които съхраняват основните линии и идея, като ги изпълват с технологични иновации.



Nike Air Max 90 днес


По случай своя 30-ти рожден ден, Nike подарява на легендарните сникърси нов облик, който ги връща към началото като излъчване и послание. Вдъхновените от класиката модели са все по-популярни и в този смисъл, това решение е повече от печелившо. Профилът е редуциран, дизайнът супер атрактивен, цветовете - впечатляващи плюс вечните класики черно и бяло. Това са идеалните маратонки за активно движение и комфорт в ежедневната палитра задачи и предизвикателства, пред която съвремието изправя хората от всички кътчета на света.

Създадени да побеждават


Тези сникърси са за победители. Мехурчето в междинната подметка на Nike Air Max 90 маркира иконичната визия и осигурява лекотата при удар, когато бягате, ходите или се движите както и където ви харесва. Разпознаваеми от един поглед, тези сникърси веднага ви сочат като истински класик, който разбира от култови и качествени обувки и е ценител на истинската олд скуул школа. Усъвършенстваните технологии и материали, събрани в обувките, превръщат Nike Air Max 90 в точното решение за него и нея. Открийте на този сайт.

Носете когато и както си искате, монохромни класики в бяло или черно или знакови модели в микс от цветове, който пленява със своята смелост и авангардни комбинации. Бъдете. Побеждавайте. Всеки ден, с Nike Air Max 90.

Източник на снимка: Footshop.bg