Задължителни за мъжкото облекло - четири аксесоара перфектни за всичко

Задължителни за мъжкото облекло - четири аксесоара перфектни за всичко

 


Разбира се комбинацията от дрехи е основна за това да изглеждате добре и да имате предпочитания от вас стил. Но ако искате да завършите визията си изцяло, ще са ви нужни и аксесоари. Още повече е най-добре те да бъдат такива, които можете да комбинирате с много различни тоалети. Нека ви разкажем за четирите основни аксесоара, които са перфектни за всичко. Така ще ви улесним в цялостния избор на тоалети, с които да изглеждате неповторимо.

Мъжка шапка или чудесно допълнение за всеки сезон

Когато се замислим за аксесоари за стилен мъжки тоалет през всеки сезон, един от първите за който се сещаме е именно шапка. За начало през топлите дни на годината ще ви е нужна такава с козирка, която да ви предпазва от слънцето. Тя може да бъде в един или няколко цвята, а доста често включва и интересна щампа или надпис. За преходните сезони и зимата пък ще ви трябва по-дебела шапка. Чудесна идея е да заложите на едноцветен модел, който да е лесно приложим за носене с всякакви дрехи. Ако пък търсите опция за зимен спорт или наистина доста студено време, е вариант да изберете и шапка тип маска, която би покрила главата и врата ви, като оставя отвори за очите и устата. В Bolf ще откриете изключително разнообразие от шапки за всеки сезон, а разбира се и други аксесоари.

Мъжки слънчеви очила за ненадминат стил

Мъжките слънчеви очила наистина могат да завършат всеки стил по много добър начин. Вариант е да изберете такива в класическа форма с тънки рамки например в черно, които лесно да вържете с всичко останало. Втора опция е да заложите на рамка в един цвят и стъкла в друг за малко по-интересен акцент. Например, ако често са застъпени сините цветове в облеклото ви, ще има как да вържете и стъкла в този цвят с много неща. Можете да се спрете и на малко по-спортен модел, който от своя страна освен цветни стъкла, включва и елементи в същата гама на дръжките си. Отново най-често те са комбинирани и с още един класически цвят, но пък добавят към акцента на очилата.

Интересен колан за максимално удобство

Ако пък едновременно търсите интересен аксесоар към тоалета си и максимално удобство, е повече от добър вариант да заложите на колан. Има разнообразни опции за такива, така че със сигурност ще откриете подходяща, независимо дали се обличате по-спортно или по-елегантно. Налични са варианти от кожа, които могат да са приложими за доста комбинации. Бихме ви препоръчали да изберете такава опция в черно, кафяво или бежово, спрямо това какви цветове присъстват на повечето ви дрехи. Освен това ще откриете и варианти от текстил, които пък от своя страна могат да бъдат в различни по-наситени цветове, а и шарени. Само един интересен пример е камофлажен такъв.

Мъжки часовник за финален завършек

За да имате и финален завършек на вашия тоалет и визия, е чудесна идея да добавите мъжки часовник. Това наистина е един ненадминат аксесоар. Той едновременно изглежда много добре, като част от целия ви стил и ви предоставя нужните за вас функционалности. Тук също са налични не малко варианти за по-елегантни и по-спортни опции. А освен това е чудесен вариант да изберете и малко по-нестандартен стил на каишка и интересен циферблат, като например камофлажен часовник в класически или каки тонове с по-големи стрелки и различни възможности за функционалности.