Нови обувки за преходния сезон

Нови обувки за преходния сезон

Тази зима не беше от най-студените, но все пак имаше и ниски температури, които леко промениха плановете ни как да се обличаме. Пролетта наближава и вече е време да освежите гардероба си, без значение дали говорим за дрехи или обувки. 


За да избегнете закупуването на артикули, които няма да носите по-късно, е добре да си съставите списък с нещата, от които се нуждаете и какво бихте искали да носите. Така ще се вместите в бюджета си и ще им дадете приоритет. 

Също така е важно да прегледате гардероба си, в случай че можете да съчетаете стари покупки с нови. Така можете да създадете потенциални подновени тоалети, които да ви помогнат да се чувствате добре и комфортно.

Ако харесвате продуктите на New Balance, то те могат да станат ваш източник на вдъхновение. Имате опции с велур, с текстилни вложки или мрежа, за да вървите удобно, без да усещате болка. 

Проверете добре дали размерът, който поръчвате, би отговарял на този, който носите по принцип. Пробвайте ги вечер, когато ходилото ви може да е по-подуто. Подгответе си и един чифт чорапи, по възможност от материя, която не задържа влага. Така ще се спасите от ситуации, в които ще е нужно да смените обувките, в случай, че сте стояли дълго време със старите.

Можете да ги носите и в комбинация с памучен спортен панталон и широка тениска. А ако вечерта е по-хладна, облечете суичър с качулка и цип, или такъв с джоб тип “кенгуру”.

Ако все още се колебаете, имайте предвид също и марката Converse. Не може да не ги разпознаете по звездовидното им лого и да не бъдете завладяни от експлозията от цветове. Без значение дали са изработени от екологична кожа или плат, с високи или ниски подметки, определено ще намерите дрехи в гардероба си, с които да ги съчетаете.

В зависимост от вашето ниво на комфорт, можете да изберете тип с връзки или с приплъзване. Последните са по-лесни за обуване, но трябва да обърнете специално внимание на областта на петата, за да избегнете повреда. За да предотвратите това, по-добре е да използвате обувалка за обувки. Друго хубаво нещо е, че разполагат и с унисекс модели, така че имате достатъчно възможности за избор.

Малчуганите също не са пренебрегнати, така че не се колебайте да разгледате и тази гама. Малките обувки също имат и интересни щампи, възможност за залепяне с велкро, като по този начин обуването при децата става по-лесно и дори могат да го правят и сами.