Магазин „Koban“ – бутиковото място, на което можете да заблестите

Разговаряме с Георги Лолов - собственик на магазин за златна и сребърна бижутерия “Koban”

Магазин „Koban“ – бутиковото място, на което можете да заблестите

Разкажете ни малко повече за магазина.



Магазинът отвори врати преди почти 20 години. Винаги сме се опитвали да следим тенденциите и да отговаряме на желанията и изискванията на всички клиенти, любители и ценители на красивите бижута.

Какво предлагате на своите клиенти?

При нас има по нещо за всеки - oт златни гривни за деца, до маркова мъжка и дамска бижутерия. Изкусно направени изделия с естествени камъни, специална секция за диамантени бижута, различни комплекти и комбинации от пръстени, обеци и колиета.

Какво най-често търсят хората?

Винаги зависи от хората. Някои търсят по-достъпни неща, други обичат и могат да си позволят луксозни и маркови бижута. Имаме красиви годежни пръстени, както и разнообразие от брачни халки. Смятам, че в нашия магазин всеки може да открие по нещо според вкуса и възможностите си.

Какви са в момента модните тенденции?

При нас модерна е класиката. Хората харесват и търсят качествената изработка и естествените камъни. Диамантът изпъква дори и в най-семплия обков, нали? Диамантът е завинаги, той не може да се впише в никакъв стереотип. Блясъкът почти винаги привлича погледа. Преди бяха модерни златните букви, инициали. Вече се търсят по-рядко. Кръстчетата за кръщенета са винаги актуални. 

Освен бижута, какво друго предлагате?

Предлагаме и ремонт на бижута, лазерно гравиране и надписи, както и нещо доста ценно и актуално, каквото е инвестиционното злато. Приемаме също и поръчки за изработка на бижута по желание на клиента.

Вдига ли се цената на златото?

Както и всичко останало, така и цената на златото се вдига. Разликата е в това, че то никога не губи своята стойност. Можете да си купите и най-скъпия телефон, но след година-две, той вече няма да струва и наполовина от това, което сте платили за него. Същото е и с автомобил или който и да било друг предмет. Вложението в злато е инвестиция, красив подарък и мисъл за бъдещето. Каним всеки, който иска да зарадва любим човек, a защо не и себе си, да дойде в магазин „Koban” на площад Свобода, под блок 29, бивш магазин Валентина. Подарете си красота с инвестиция в бъдещето.