Ресторант „Orenda“ в Добрич на 1 година

На 3 декември ресторант „Orenda“ става на 1 година. Година, в която успя да завладее Добрич с модерен стил, атмосфера и комфорт и да потопи добричлии в магията на уникални вкусове и кулинарни изживявания.

Ресторант „Orenda“ в Добрич на 1 година

Защо Orenda? Малцина знаят какво е Оренда. Оренда е думата с най-мощна вибрация. Смята се, че Оренда е най-старата българска дума, която има невероятно мощна вибрация и дава уникална енергия на българите.



Оренда е знание, път, закон. Оренда не е светлина, нито мрак. Тя не е нищо съществуващо и е във всичко съществуващо. Оренда е част от всичко, нo не и всичко. Оренда символите носят посланието, движението, те са принципи. Но са само способ, метод за отключване на съществуваща енергия. Оренда не е способ и не е метод. Оренда е цяло. Оренда е мост, от старото към новото, нов поглед. Оренда е душата на всеки човек. Оренда е постигането на връзката с душата. Истинската цялост на човек. Ние задвижваме и устремяваме нашето намерение, след което се синхронизираме с Оренда и чудесата стават възможни.


И наистина, чудесата в ресторант „Orenda“ са възможни. Още от вратата усещаш топлината и уюта, които струят от всяка зала. Меките тонове на интериора и удобната обстановка те зареждат с положителна енергия. Усмихнати и отзивчиви сервитьори угаждат на всичките ти капризи, а уменията и професионализма на готвачите водят до невероятни вкусови изживявания.

Комфорт, стил, уют, емоция за небцето – какво повече му трябва на човек? Явно трябва, защото „Orenda“ не е само ресторант. „Orenda“ е и благотворителност в името на Добрич и за развитието на Добрич. „Orenda“ участва в различни кампании, спонсор е на волейболния клуб на Добрич „Добруджа 07“.



Отношението към клиентите е абсолютен приоритет сред служителите в ресторанта. Затова „Orenda“ получава искрени благодарности от доволните добричлии, посетили заведението, което се намира до Дом паметник „Йордан Йовков“. „Orenda“ благодари на всички за добрата обратна връзка и коректните отзиви, които получава както във Фейсбук, така и в Google.


И тъй като 3 декември е рожден ден на „Orenda“, то е редно рождениците да почерпят. И те ще почерпят. На 3 декември, за всеки клиент в „Orenda“ ще има комплимент от заведението. Какъв е той, е изключителна тайна. Знае се само, че ще е много вкусен.