5 знака, че е той е безумно влюбен

Всеки иска да чува, че е обичан, но в днешния свят много хора не изразяват гласно истинските си емоции. Има обаче сигнали, на които да обърнете внимание, за да получите доказателство, че любимият наистина е луд по вас.

5 знака, че е той е безумно влюбен

Не става дума за постоянно подаряване на цветя или подаръци. Това са жестовете, които ви карат да се чувствате най-специалната на света. Ето 5 признака, че той е истински влюбен:



1. Никога не е готов да си тръгнете

Когато дойде време да се сбогувате, той или ви моли да останете, или ви хваща в дълга прегръдка, от която не можете да се измъкнете. Вие сте любимото същество, с което прекарва времето си с истинско удоволствие.

2. Казва колко много му липсвате

Той не е прекалено обсебващ, но няма да има нищо против, ако може да прекарва всяка секунда с вас. Често ви казва колко много му липсвате и си търси поводи да се виждате по-често.

3. Интересува се от живота ви

Иска да чуе всички подробности за вашия ден, какви са текущите ви проекти, клюките по време на работа и т.н. Неща, които нормално биха били досадни за някой друг, са интересни за него, защото обича да научава повече за вас.

4. Иска да се погрижи за вас

Независимо дали сте болна или разстроена, той иска да бъде този, който да ви накара да се почувствате по-добре. Просто иска да ви осигури всякакъв вид подкрепа, от която се нуждаете.

5. Не се интересува от никой друг

Никога не трябва да се притеснявате за другите жени, защото неговият фокус винаги е върху вас. Той дори не е изкушен от другите и знае, че има най-доброто.

Източник: Радио 1