Да подкрепим зоо-центъра на Добрич да обнови "Екзотична къща - Лотус"

Зоо-центърът в Добрич се бори за финансиране на екзотична къща. Гражданите могат да помогнат с гласуване

Да подкрепим зоо-центъра на Добрич да обнови "Екзотична къща - Лотус"

Всички знаем колко пъстър и приятен е Центърът за Защита на Природата и Животните и колко хубаво е времето, прекарано там.



Директорът на центъра Християн Христов е предложил проект по програма „Вселена от Възможности“, финансирана от Пощенска банка, която осигурява 10 000 лева на печелившия проект. Можем да подкрепим зоо-центъра като гласуваме през имейл или Facebook.

Линк за гласуване

Кратко резюме на проекта "Чуждоземци":

"Идеята на нашето предложение се корени в безграничната ни любов към природата и стремежа да дадем по-добри условия на екзотичните животни в Центъра за защита на природата и животните в град Добрич. За жалост, именно те често имат нелеката участ да бъдат търгувани на черен пазар. Чрез спасителния център при нас дойдоха няколко дребни екзотични животни – саванен варан, зелена игуана, сладководна змиорка, папагал амазона. Тези екземпляри няма как да бъдат пуснати в естествената си среда, а при нас получават подобаващи грижи. Амбицията ни е неуморима и посредством изпълнението на проекта - облагородяване на екзотичната къща, желаем да осигурим подходящи условия по западен пример на спасените и конфискувани чуждоземци. В поредица от лекции ще предоставим възможност на малки и големи да се доближат до екзотичните видове. Проектът ще бъде съпътстван от осведомителна кампания, за да запознаем широката публика и посетителите със заплахите за техните диви популации."

Нека да подкрепим проекта на Християн Христов, за да може зоо-центърът, на който всички се радваме, да стане още по-хубав.  :)


Екзотична къща - Лотус