Започна записването за футболния турнир за Купа "Русалка"

За трета поредна година в зала "Русалка" в Добрич ще се проведе коледен турнир по футзал.

Започна записването за футболния турнир за Купа "Русалка"

Мачовете за Купа "Русалка" ще се играят между 17 и 21 декември. В първите два дни ще се проведат срещите от групата фаза, а в следващите - двубоите от фазата на директните елиминации.


 

В турнира по футзал ще участват 16 отбора. Те ще бъдат разделени в 4 групи по 4 тима, което гарантира на всеки участник минимум 3 мача. Първите 2 отбора от всяка група се класират за 1/4-финалите.

 

Записването за участие вече започна. Желаещите да се включат могат да направят това на място в зала "Русалка" и на телефон: 0889 77 10 00. Крайният срок за записване е 14 декември. Таксата за участие е 100 лева на отбор.

 

Мачовете ще се играят в две полувремена по 20 минути. Съставите са от по петима полеви играчи и един вратар, като са разрешени смени.

 

Коледният турнир по футзал за Купа "Русалка" вече е традиционен, като тази година той ще се проведе за трети път. Организацията на състезанието отново е на най-високо ниво. Съдии от БФС - Добрич ще свирят мачовете. Организаторите - зала "Русалка", са подсигурили и медицински екип по време на турнира. Входът за зрителите е свободен.

 

Първите 3 отбора в крайното класиране ще си разделят наградния фонд.

 

Шампионът пък ще има честта да вдигне Купа "Русалка".