Възстановено е електрозахранването към всички населени места

Възстановено е електрозахранването към всички населени места
Все още продължава работата по възстановяване работата на помпени станции Дъбрава и Горун

По информация, подадена на оперативния дежурен в Областния съвет за изпълнение на Областния план за защита на населението пир бедствия от електроразпределителното дружество, към този час е възстановено електрозахранването към всички населени места по електропреносната мрежа в областта. Дежурни екипи на дружеството ще продължат работа до отстраняване на всички аварии, ако все още има населени места без ток. 


От водното дружество са информирали, че към момента вече е възстановено електрозахранването на помпени станции Батово, Долина и Приморци, като продължава работата по възстановяване на помпените станции в Дъбрава и Горун. От ВиК заявяват, че след като бъдат пуснати в експлоатация помпените станции водоподаването към населените места, ще се възстанови до края на деня. 


Областно пътно управление съобщава, че към този час отворени за движение са следните направления:


Добрич – Варна;


Добрич – Балчик;


Добрич – Генерал Тошево;


Добрич – Шумен, през Тервел-с. Орляк, с. Зърнево;


Добрич – Крушари.


Апелът към водачите на превозни средства е да не предприемат пътувания, които не са наложителни. Да се тръгва на път с автомобили, които не са подготвени за зимни условия. При необходимост, за съдействие може да се звъни на тел. 058/65 51 77 – дежурен в Областно пътно управление Добрич. 


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+