Училището по плуване в к.к. "Албена" ще работи през зимата

Училището по плуване в к.к. "Албена" ще работи през зимата
През цялата зима ще работи училището по плуване Grand Swimming Trainers във ваканционно селище "Албена".

Тренировките се провеждат на закрития минерален басейн на хотел „Добруджа“. През зимата, записалите се в училището, няма да плащат за входа в комплекса с автомобил.


„Нашата мисия е да помогнем на децата, а и на възрастните да станат по-здрави, по-силни, по-умни и да им подарим много силни емоции, чрез плувни упражнения“ споделят треньорите от Училището, което се радва на голяма посещаемост през целия сезон – премиерен за ваканционно селище Албена.


Четири специалисти в плуването и здравословния начин на живот ще водят тренировките за желаещите да се отпуснат и да се забавляват, докато тренират, през зимата: Стефи Красимирова, Никола Арбалиев, Янко Желязков и Живко Георгиев са опитни треньори с много състезания зад гърба си и определено знаят как да помогнат за подобряването на здравето и тонуса на всеки, който им се довери.


Албена прави комплимент към желаещите да тренират в Училището по плуване – те ще могат да влизат безплатно със своите автомобили в комплекса през цялата зима. През тази година комплексът стана Европейски курорт на спорта и плуването е сред спортовете, в чиято база бяха направени сериозни инвестиции. Полуолимпийският басейн с минерална лековита вода на хотел „Добруджа“ беше реновиран в началото на годината, за да може да се използва целогодишно. Той е включен в пакетната цена на гостите, резервирали своята ваканция във „Фламинго Гранд Хотел и СПА“, а за всички останали цените през зимата са преференциални.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+