Фотосесии за Хелоуин предлага Димитър Христов - 54ka

Месец на Хелоуин портретите стартира фотографът и художник Димитър Христов - 54ka.

Фотосесии за Хелоуин предлага Димитър Христов - 54ka

Идеята за фотосесиите, свързани с Хелоуин, е да се подчертае личното творчество на човек. Всеки, заявил желание за снимки, сам подготвя своята визия – костюм и грим. Предвидено е те да бъдат студийни. 



Месецът на Хелоуин портретите стартира на 1 и продължава до 31 октомври.

При нас Хелоуин не се възприема като традиция, в която гоним духове, за разлика от останалата част на света. По-скоро се разбира като празник на уменията, преобразяването, създаването на костюм, маска, грим или цялостен образ. Празникът е в сферата на това да покажем колко сме изобретателни и какво може да сътворим, споделя фотографът.

Димитър Христов допълва, че графикът му е натоварен. Има записали се хора от Варна, за които не представлява проблем да пътуват, за да направят своята празнична фотосесия.

Всеки, който желае да запази впечатляващи кадри на Хелоуинска тематика, може да се свърже с Димитър Христов на телефон 089 4945250

През годините съм виждал много впечатляващи преобразявания за Хелоуин. Страхотно е визията да се допълни с нещо повече от снимка с телефон, казва фотографът. 

За финал Димитър Христов  споделя, че Хелоуин е празник, в който хората могат да покажат как успяват да се преобразят. Хелоуин е един карнавал. Вечер, изпълнена с изключително много страшен позитивизъм.