Безплатен вход за деца до 12 години в "Аквапарк Аквамания" в кк "Албена" на 1 юни

По случай 1 юни - дeня на детето, за всички деца до 12 години независимо от ръста им, входа в "Аквапарк Аквамания" в кк "Албена" ще бъде безплатен.

Безплатен вход за деца до 12 години в "Аквапарк Аквамания" в кк "Албена" на 1 юни

Водният парк "Аквамания" е разположен върху зона, равняваща се на 5 футболни игрища и помества уникални по рода си водни атракции за деца и възрастни. Дизайнът и проектирането на парка са продукт на архитект Куцаров и "ARCHEON Architects and Engineers". Канадската фирма "ПроСлайд", лидер на световния пазар на водно-увеселителни съоръжения в страни от 6 континента, е проектант на пързалките.



Аквапаркът разкрива един истински рай от цветове за децата, малчуганите могат да се наслядят на атракции като детското Торнадо (KIDZ Tornado), детският ПроРейсър (KIDZ Racer), детският Туистър (KIDZ Twister) и детската Мини река (KIDZ Mini River).

Шеметни водни ефекти и фонтани ще отприщят въображението в "космическата палуба на Костенурката" (Фонтанът на Костенурката) или в "Лагуната на лунния кратер" (детската площадка). Изкачвайки пътя за спускане от пързалките, децата ще открият мистериозно устройство за телепортация, „старгейт", от което ще поемат към един приказен свят на радост и въображение.