60 екипа на Енерго-Про ще дежурят по време на предстоящите празници

Във връзка с предстоящите празнични дни Енерго-Про информира своите клиенти, че през периода от 3 до 6 септември не предвижда планирани изключвания на електрозахранването за профилактики и ремонти на територията на Североизточна България. В случай на необходимост, служителите на дружеството ще извършват само неотложни дейности, които да гарантират доставката на електрическа енергия.

60 екипа на Енерго-Про ще дежурят по време на предстоящите празници

Над 60 екипа на Енерго-Про ще са на разположение за своевременна реакция при възникване на аварии по електроразпределителната мрежа. За информация, както и за сигнали за прекъснато електрозахранване клиентите на дружеството могат да се свързват на денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.



Служителите на компанията ще продължат да отчитат електромерите и през почивните дни, за да спазят регулярния график.

Касите на партньорите на дружеството от Български пощи ще работят с нормалното за събота и неделя работно време. На 5 и 6 септември, понеделник и вторник, пощенските клонове няма да работят. Клиентите могат да заплатят сметките си за консумираната електроенергия, като използват всички възможности за безкасово плащане, които компанията предоставя. През празничните дни Енерго-Про няма да спира електрозахранването на пропусналите да платят своите задължения в срок.