Тоди: Който тренира - той ще играе

Футболистите ще научават стартовия състав непосредствено преди мача, никой няма да знае дали ще играе или не до тогава, за да се влагат всички в тренировките през цялата седмица, обясни новият страши треньор на Добруджа Светослав Тодоров - Тоди. Който тренира - той ще играе, категоричен е наставникът.

Тоди: Който тренира - той ще играе

Днес Светослав Тодоров е картотекиран в БФС и в събота при домакинството на Монтана ще бъде на скамейката на Добруджа. Мачът е от 18.00 часа на стадион "Дружба".




Всеки футболист се старае и раздава на тренировките през седмицата, готвим се сериозно за мача и излизаме за победа, заяви Тодоров. Разузнали сме Монтана и знаем силните им страни, допълни наставникът на добричлии.

Вратарят Николай Радомиров, пропуснал заради контузия мача срещу Спартак, през тази седмица тренира пълноценно и е готов за игра.

Светослав Тодоров изрази задоволство от показаното от Добруджа във Варна, въпреки загубата. Неща, които бяхме тренирали само 3 дни, футболистите ги показаха на терена, всички изпълняваха поставените указания, коментира той. Тодоров похвали за мъжеството футболистите, които въпреки умората по време на мача срещу Спартак, са стиснали зъби и са доиграли мача на ниво.