Добри практики за младежка заетост представят в Областна управа утре

Областният информационен център – Добрич, в сътрудничество с Областна администрация – Добрич, организира информационна среща на тема „Младежка заетост, добри практики и възможностите за заетост на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020”, в рамките на „Месеца на Европа”.

Добри практики за младежка заетост представят в Областна управа утре
Лектор от Дирекция „Бюро по труда” град Добрич ще запознае присъстващите със същността и обобщени данни по изпълнението на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013” .

На мероприятието ще бъдат представени и добри практики по оперативната програма в сферата на заетостта. Ще присъстват работодатели, наели младежи по програми за заетост, финансирани от Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013”, заедно със своите нови служители.

В рамките на третата част от събитието служителите на ОИЦ – Добрич ще представят пред присъстващите Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020” и Оперативна програма „Наука и образование на интелигентен растеж 2014 - 2020”.