Изловиха младежи с джойнт и амфети на Джулая в Албена

Пет случая на притежание на наркотици са регистрирани при специализирана полицейска операция навръх Джулая в Албена.

Изловиха младежи с джойнт и амфети на Джулая в Албена

За периода от 18 часа на 30 юни до 03 часа на 1 юли в КК Албена са регистрирани пет сходни случая, свързани с наркотици.


 

При проверка в стая на територията на КК Албена се установява, че Е.М. (20г.) от град Добрич изхвърля две хартиени пликчета, съдържащи бучки бяло вещество, което при полевия тест реагира на амфетамин.

 

При рутинна проверка на М.М. (17г.) и З.Г. (19г.), и двамата от град Добрич, и последвалия обиск, в портфейла на З.Г. са открити пет полиетиленови пакетчета със суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис.

 

При извършена проверка на С.А. (21г.) от град Каварна и последвалия обиск в джоба на панталоните му е намерена цигарена кутия, съдържаща две полиетиленови пликчета със суха пресована тревна маса, реагирала на полевия тест на канабис.

 

Служителите на РУП Албена спират за проверка лек автомобил „Ситроен”, управляван от К.И. (18г.) и пътници Д.К. (18г.), Д.К.(19г.) и Т.А. (17г.), всички от град Балчик. В цигарена кутия в автомобила е открита и иззета станиолова топка, съдържаща суха тревна маса, която е реагирала на полевия тест на канабис.

 

При проверка на 21 – годишния И.И. от град Добрич и последвал обиск, в предния джоб на панталона му е открито полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, реагиращо при направения полеви тест на амфетамин.