Приаксор - фунгицид №1 за второ третиране в житни култури!

Приаксор - фунгицид №1 за второ третиране в житни култури!
Приаксор® е фунгицид от нова генерация, който наложи нов стандарт в борбата с болестите в житни култури. Категоричен лидер в SDHI сегмента, в комбинация с най-силния стробилурин на БАСФ и на ненадминато съотношение цена-качество от годината на лансирането му!

Приаксор® приложен като втори фунгицид допринася за: 


•Контрол на всички икономически важни болести •Уникална мобилност в растението за защита и на новия прираст  •По-лесно преодоляване стреса •По-добра физиология и по-наситено зелени растения •По-добре изхранени класове •ПО–ВИСОКИ ДОБИВИ


Приаксор® осигурява отлична защита, подобрена физиология и ПО-ВИСОКИ ДОБИВИ! Приаксор® приложен във флагов лист опазва посевите, стимулира фотосинтезата и спомага за преодоляване на стресовите фактори. Не случайно Приаксор® е най-предпочитаният* SDHI фунгицид от годината на премиерата до днес, вече 5та поредна година. 


Приаксор® предоставят на растенията възможността да развият пълния си генетичен и добивен потенциал, дори и при неблагоприятни условия, стимулира фотосинтезата, спомагат по-лесното преодоляване на стресовите фактори. Растенията третирани с Приаксор® са по-жизнени и чисти от болести, с висок потенциал за добив! 


Приаксор® допринася за по-добро изхранване на класовете и зърната, което съвсем естествено поставя основата за по-високи добиви и печалби! Приаксор® е доказаното и предпочитано решение за второ фунгицидно третиране!


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+