Симеон Симеонов: Честит празник, тервелчани!

Поздрав от кмета на Община Тервел инж. Симеон Симеонов по случай 62-годишнината от обявяването на Тервел за град:

Симеон Симеонов: Честит празник, тервелчани!

От името на Общинската администрация на Тервел и лично от свое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да Ви поздравя с 62-рата годишнина от обявяването на Тервел за град!



Нашите предшественици са работили така, че Тервел да го има, да расте, поверен на нас - техните наследници. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и подреждаме града, в който сме родени или избрали да създадем дом и семейство, защото най-голямото богатство На града ни са хората - трудолюбиви, гостоприемни, толерантни. Благодаря на всички, които обичат града ни и с воля, надежда и труд допринасят за неговото развитие и изграждането на съвременния му облик. Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и община Тервел. Изразявам признателност и уважение и към всички вас - днешните тервелчани. Нека заедно да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца. 

Уважаеми съграждани, на всички Вас от сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, към което се стремите и много нови благодатни начинания за добруването на гражданите на Тервел и на общината. Честит празник, тервелчани!