Заловиха двама зад волана, дрогирани с кокаин

Хванаха двама криминално проявени да шофират под влияние на наркотични вещества през изминалото денонощие. Единият от тях е карал автомобил с чужди номера.

Заловиха двама зад волана, дрогирани с кокаин

Вчера, около 15:35 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.Х. (24 г.) от с. Козлодуйци, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.



Около 17 часа , на същия ден в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от криминално проявения М.Х. (41 г.) от с. Топола, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че предния регистрационен номер на автомобила не е издаден от компетентните органи. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувано бързи полицейски производства.