Над 65 участници на борсата за семена и посадъчен материал в Добрич

Над 65 участници на борсата за семена и посадъчен материал в Добрич
На 30 януари "Добрички панаир" АД за 24-ти пореден път ще открие календара на селскостопанските прояви в България със специализираното изложение "Борса за семена и посадъчен материал". Форумът ще продължи до 3 февруари.

През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2018.


Дни преди откриване на изложението над 65 фирми са заявили своето участие. За първа година интерес към мероприятието проявяват фирми, занимаващи се с биопродукти.


Този форум се утвърди като своеобразен център, както за излагане на българската продукция, така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци. Интересът към изложението се превръща в стимул за българските производители на семена и посадъчен материал да предлагат най-доброто от своите продукти и всяка година да се стремят да бъдат конкурентноспособни на пазара. Наред с предлагането на семена, посадъчен материал, торове и специализирана литература, ще бъде представена и селскостопанска техника.


Официалното откриване е предвидено за 30 януари, от 10.00 часа, в спортен комплекс "Простор" в Добрич.


На официална вечеря същия ден ще бъдат връчени традиционните награди на "Добрички панаир" АД.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+