Весели ръчички - празник за децата на Добрич на 1 юни

Инициативата „Весели ръчички“ е предложение към всички деца на град Добрич за весело честване на техния официален празник.

Весели ръчички - празник за децата на Добрич на 1 юни

На 1 юни от 11,30 часа в центъра на града / естрадата до високото тяло / специално за децата, PR Агенция „Идеа Вижън“, със съдействието на Община град Добрич, организира разиграване на детски игри, обещава много настроение, много подаръци и  томбола с големи награди за всички малчугани. Ще поиграем на „Развален телефон“, „Отвори порти Клальо – портальо“, „Балона се надува“ и още много други. В томболата ще могат да се включат всички желаещи, без никакви условия!



Екипът на PR Агенция „Идеа Вижън“ благодари на спонсорите на събитието, които откликнаха на идеята да зарадваме добричките деца на техния празник без да се поколебаят дори за миг! Към настоящия момент, фирмите които се включиха са „Мебел 94“ /производител на мебели/ с финансови средства за закупуване на играчки и голяма награда за томболата – Детски фотьойл, „Либра Инженеринг“ /индустриални теглоизмерващи системи/ - финансови средства за закупуване на играчки и голяма награда за томболата, „Тангра България“ /търговия с торове/ - голяма плюшена играчка за томболата, „Ротари клуб Добрич“ - подаръци за децата, PR Агенция „Идеа Вижън“ - играчки за децата.


На фейсбук страницата на инициативата „Весели ръчички“ ще можете да получавате актуална информация за събитието и всички спонсори.