Рапър от Добрич засне в Дания клипа на новата си песен

"На бийта" е новото парче на F.T.L.O.J - аристичния псевдоним на Марио Иванов. Изпълнение, музика, текст и видео са на много високо професионални ниво.

Рапър от Добрич засне в Дания клипа на новата си песен

Марио е на 23 години, завършил е ОТМЕ "Ломоносов" в Добрич, а сега е студент в Дания. С рап музика се занимава вече почти 10 години - поне от толкова има желанието да прави тракове и песни. От 2-3 години гледа по-сериозно и фокусирано на музиката. Тя все не е основно негово занимание, но той много би искал да бъде.



В ютюб канала му (ТУК) има 11 авторски песни. Скоро предстои да е готов още един клип, а следващата крачка ще бъде албум.

Най-новата песен, качена преди 2 дни, е "На бийта". Клипът е заснет в Копенхаген и е дело на тигрите от пловдивското STUDIO7HILLS, които също се подвизават в Дания. Музиката е на две големи машини от Хасково - Димитар Колев и Велян Найденов, като доста от предстоящите тракове на F.T.L.O.J са върху техни бийтове. В песента има още едно добричко участие - аудио обработката е на Тафо Великов - Nottich. "Страшен талант и голям веселяк, много се радвам, че точно той обработи песента, Nottich удари ги" - коментира Марио.

F.T.L.O.J има и песен, посветена на Добрич: