От днес Европа е футбол

Петнадесетото Европейско първенство по футбол предстои да се проведе от 10 юни до 10 юли на стадионите във Франция, която се превърна в домакин на първенството по право, побеждавайки Турция и Италия в тежка конкурентна битка. В крайна сметка мачовете от Евро 2016 ще се проведат в 10 френски града, а финалът ще се играе на най-големия стадион "Стад дьо Франс".

От днес Европа е футбол

Особеното тук е, че това ще бъде първият шампионат сред европейските отбори, на който ще играят 24 отбора вместо 16, както беше преди.



Това решение бе взето от УЕФА след провеждането на много разговори по темата, има ли смисъл да бъдат похарчени толкова много пари за зрелища и като цяло не се ли губи нивото на футбола от увеличаване броя на отборите, които не се класират в редиците на силните.

Разбира се, в момента дни преди началото на шампионата, ревностните футболни фенове, анализатори, букмейкъри и критици правят прогнози и обсъждат шансовете за спечелване на един или друг отбор.

Букмейкърски предположения и прогнози за евро 2016

По традиция започваме с обявените фаворити. Футболните анализатори отдават предпочитание за спечелването на главния трофей от съревнованията на националните отбори на Франция и Германия. И това съвсем не е изненадващо. "Немската машина" е настоящият световен шампион, което им дава известно предимство, а френските футболисти имат страхотна мотивация. Залогът за победа на тези отбори в букмейкърските сайтове може да е с коефициент 4,00 за всеки.

Ако се чудите кои са букмейкърите, в които можете да поставите залозите си за своите фаворити, отидете на сайта Betenemy, където ще научите кои са популярните букмейкъри, ще се запознаете подробно с тях и ще увеличите шансовете си за успех.

Не може да забравим и националния отбор на Испания, който два пъти е триумфирал на подобни съревнования през 2008 и 2012 година. За него се приемат залози с шесткратен потенциал за печалби. В петорката от фаворити също се назовава и отборът на Англия (с коефициент 10,0) и белгийският отбор, който заема едно от водещите места в класацията на ФИФА (с коефициент 11,0).

На сайта Betenemy има подготвен специален раздел за проследяване срещите в реално време, където ще можете да виждате развоя на няколко събития едновременно и съответно техните коефициенти за срещата, което ще ви улеснява при направата на няколко залога едновременно. 

Прогнози по групи

Ако анализираме шансовете на отборите за изход от всяка група, то тук трябва да се отбележат следните прогнози. За група А, съставена от Франция, Швейцария, Румъния и Албания, трябва да се делегират първите два отбора от споменатите. Букмейкърите в този случай отдават предпочитание на домакините на турнира и швейцария да напуснат групата с коефициенти съответно 1,03 и 1,60.

Във втората четворка за най-добри се считат отборите на Англия (с коефициент 1,23) и Русия (1,35). Най-високи шансове за излизане от група С притежават отборите на Германия и Полша. За първия се приемат залози с коефициент 1,05, а за втория 1,62. Възможно е в 1/4 финала от квартета D, според прогнозите, да достигне Испания с шанс 1,15 и Хърватия с коефициент 2,10. На Белгия и Италия вероятно ще остане група E (с коефициенти съответно 1,30 и 1,40). В борбата на Евро 2016 с по-голяма степен на вероятност остават Португалия и Австрия. Нивото на този дял, изразен в цифри - 1,20 и 1,60, според прогнозите на букмейкърите.

И накрая, основната интрига във френския турнир се крие още в това, кой ще тушира съперниците с най-много голове. Многократният вице-шампион в съревнованията за "Златен мач" - Кристиано Роналдо в отсъствието на своя основен дразнител Лео Меси (по географски причини) се разглежда, като основен фаворит в тази гонка с коефициент 8,00 както и германеца Томас Мюлер. Ще разберем дали португалецът ще добави в своя актив още един "голов трофей", докато гледаме мачовете от Евро 2016. Прогнози за предстоящите срещи и анализи от тях може да откриете в сайта Betenemy.com

В кои букмейкъри можем да залагаме и къде да открием прогнозите за мачовете

Основно най-популярните в България букмейкъри са Efbet, Bet365, Betfair, Sportingbet. Те вече са се утвърдили на нашия пазар, като коректни компании, които държат на клиентите си и поддържат сайтовете си на професионално ниво.

Ако до сега не сте залагали в тези сайтове и не сте запознати с тяхната функционалност или отдавна не сте правили онлайн залози, можете да се запознаете подробно с всеки от тях, като посетите страницата за професионални ревюта за букмейкъри от Betenemy. Там Ви очакват експертни ревюта за букмейкърски сайтове, актуалните бонуси и разнообразие от стратегии и ръководства за залагащите.

На сайта Betenemy има и раздели с прогнози относно срещите от Европейското първенство по футбол 2016.

Ако все още не сте напълно уверени на кой букмейкър да отдадете предпочитание за вашите залози на ЕВРО 2016, не се колебайте повече защото първенството започва.