Милен Петков се завръща в битката за Добруджа

Дербито на Добруджа между отборите на Добрич и Силистра ще се играе тази събота, 7 май, от 18.00 часа на стадион "Дружба" в нашия град.

Милен Петков се завръща в битката за Добруджа

Домакините от Добруджа ще могат да разчитат на голямата си звезда Милен Петков. Бившият национал е напълно възстановен от контузията, която не му позволи да играе в последните няколко мача на жълто-зелените.


 

Възможно е в групата за мача срещу Доростол (Силистра) да попадне и Славомир Илиев. Халфът се завърна на терена в мача на юношите старша възраст на Добруджа срещу Левски в понеделник. Славомир е далеч от добрата си форма, за това за него ще се преценява дали и колко ще играе в  последния момент, обясни старши треньорът на Добруджа Диян Божилов. Наставникът обясни още, че ако опитният Венци Желев изиграе 2-3 мача с юношите до 19 години в Елитната група също може да се завърне в игра при мъжете след контузия.

 

Трайно в лазарета остават Павлин Тодоров и Явор Колев. Дидо Божилов няма да може да използва срещу Доростол бранителя Здравко Петров, който за натрупани жълти картони е наказан за два мача.

 

Доростол са сериозен отбор и ни чака труден мач, знам как играят навън, но е време за първа победа, заяви за Добрич Онлайн старши треньорът на Добруджа Диян Божилов.