За 15-ия си рожден ден, „Веник“ с подарък: втори търговски обект за добричлии

Новият магазин на фирма „Веник“ се намира на околовръстния път до ЖК "Добротица“ и предлага на своите клиенти всичко необходимо за банята, отоплението, както и ВиК материали. Водещи предпоставки за избора на всеки клиент и в този обект на фирмата ще са качеството на предлаганите стоки, атрактивните цени, разнообразието и комплексните решения. Не на последно място, разбира се, е и качеството на обслужване.

За 15-ия си рожден ден, „Веник“ с подарък: втори търговски обект за добричлии

kavarna_391_600


 

Днес екипът на фирма „Веник“ ЕООД  празнува 15-ти рожден ден. С много празнично настроение бе открит и новият търговски обект на фирмата.

 

kavarna_407_600 

 

Гост на събитието бе кметът на Добрич Детелина Николова, която поздрави фамилия Велеви за смелостта, макар и във време на финансова криза, да открият още един търговски обект, което означава още работни места за добричлии и инвестиции в нашият град.

 

kavarna_383_600 

 

От своя страна, Веселин Велев благодари на всички свои партньори за дългогодишната съвместна работа, на целия екип, с който вече 15 години развива своя бизнес, както и на всички клиенти на „Веник“.

 

kavarna_406_600 

 

Специалната си благодарност към своята съпруга Соня Велева, домакинът изрази, като й предостави възможността тя да среже лентата за откриването на магазина, защото „…този нов магазин е факт благодарение на упоритостта й", подчерта бизнесменът.

 

kavarna_420_600 

 

kavarna_393_600 

 

Отец Велико освети новия търговски обект и пожела здраве и късмет на домакините и всички присъстващи. 

 

kavarna_404_600 

 

kavarna_381_600
 

 

В чест на двойния празник, управителите на „Веник“ бяха подготвили много подаръци и изненади за присъстващите на събитието. Освен  със стилна шведска маса, гостите на откриването бяха посрещнати от симпатичен  розов заек, който се превърна в атракция за малки и големи. Станалият вече известен, като  „Дългоухият приятел на добричлии“, раздаваше подаръци и приканваше всички гости да се включат в томболата, чиято цел бе да награди онези, които най-внимателно са следили рекламната кампания на фирмата, преди откриването.

 

kavarna_470_600 

 

Освен многобройните нови възможности и атрактивни цени, които новият търговски обект ще предлага на добричлии и занапред, в деня на откриването всеки клиент на магазина получи талон за допълнителна отстъпка. В рамките на откриването бяха подарени 999 талона за пазаруване с намаление.

 

kavarna_447_600

 

kavarna_379_600